Uudisrakentaminen Turun seudulla

Meiltä voit tilata palveluita esimerkiksi kesämökille tai uuteen asuntoon. Rakennamme kaikki kohteet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy lisää, löydämme varmasti yhdessä toimivan ratkaisun. Uudisrakentaminen sekä saneeraukset onnistuvat tarpeesi mukaan, saat meiltä esimerkiksi:

  • Perustukset
  • Rantasaunat
  • Terassit
  • Hirsi- ja vesikattopystytykset
  • Sisä- ja ulkopinnat

Meiltä onnistuu niin pienrakennus kuin myös omakotitalon rakentaminen

Rakennusliikkeemme rakentaa omakotitalot ja pienrakennukset Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa luotettavasti. Etenkin Turku ja sen lähikunnat kuten Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto ja Rusko ovat ydintoimialuettamme. Teemme uudisrakentamisen tarpeesi mukaan monipuolisesti: oli tarpeena sitten valmiit avaimet käteen -talopaketit tai omakotitalo ns. pitkästä tavarasta. Talon runko voidaan tehdä puusta, harkosta, kivestä, tiilestä tai betonista juuri sinun tarpeesi mukaan. Lue lisää omakotitalon rakentamisen prosessista näillä sivuilla ja kysy meiltä rohkeasti tarjous.

Talon rakentaminen avaimet käteen -periaatteella

Kun sanomme tekevämme kaiken, todella tarkoitamme sitä. Talon rakentaminen avaimet käteen -periaatteella sisältää tarvittaessa niin suunnittelun kuin materiaalihankinnatkin. Saat kauttamme myös maanrakennustyöt, vanhan talon purkamisen jos tarpeen, ja lopuksi vielä hoidamme uuden talon kalusteasennuksetkin. Pihapiirin vihersuunnittelukin on mahdollista saada kauttamme alihankintana.

Omakotitalon rakentaminen lähtee suunnittelupöydältä

Rakennusliikkeemme toteuttaa talopaketteja sekä myös räätälöityjä omakotitaloja. Tila- ja rakennesuunnittelun ammattilaiset suunnittelevat tarpeisiisi ja käyttöösi täydellisen omakotitalon. Voit halutessasi tilata suunnittelun muualta ja me hoidamme rakentamisen.

Hyvin rakennettu omakotitalo kannattaa

Omakotitalon rakentamisessa on otettava huomioon energiatehokkuus ja ajan vaikutukset. Hyvin suunniteltu ja rakennettu omakotitalo kannattaa aina - sen käyttökustannukset ovat alhaiset ja arvo säilyy. Avainsanat nimenomaan ovat suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja energiatehokkuus. Hyvin rakennettu omakotitalo tuo asukkailleen vuosikymmeniä viihtyisää ja edullista asumista.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2016 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]. Vuonna 2016 maksimivähennyksen sai noin 5 555 euron kuluilla.

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Vero.fi/kotitalousvähennys.

Maanrakennus- ja siirtotyöt rakentamisen pohjana

Rakennusprojekti alkaa maan tasalta ja rakennusmaa on tasoitettava. Tontin maanrakennustöiden yhteydessä asennamme muun muassa salaojituksen. Se kannattaa teettää aina heti rakentamisen alkuvaiheessa, koska myöhemmin salaojitus voi olla työläs prosessi. Maanrakennustöihin kuuluvat myös erilaiset maaperätutkimukset, jotka kertovat esimerkiksi maaperän kosteudesta ja kantavuudesta. Kun maanrakennus- ja siirtotyöt ovat valmiit, voi perustuksen rakentaminen alkaa.